+38 063 504 65 72
Україна м. Львів, вул. Шевченка, 315 Б
Запит по VIN
Корзина 0
Главная Пружина ходовой части LESJOFORS 4066721

Пружина ходовой части LESJOFORS 4066721

Выберите марку
Выберите модель
Год выпуска
Двигатель
Модификацию
t=lesjofors-4066721
Пружина ходовой части LESJOFORS 4066721
Нам нужно больше информации, чтобы проверить применимость запчасти к вашему автомобилю.
Характеристики
Сторона установки передний мост
Форма пружины винтовая пружина
Оригинальные номера
PEUGEOT5002R7
Подойдет для авто
  • PEUGEOT
О бренде
LESJOFORS
Страна производства:Швеция
Бренд-производитель:LESJOFORS
Артикул запчасти:4066721

Компанія Lesjöfors є найбільшим в світі виробником гвинтових пружин для автомобільного ринку. Крім гвинтових пружин, компанія пропонує найширший асортимент газових пружин, спортивних пружин і ресор. Покупцями Lesjöfors Automotive є європейські автовиробники, гуртові та роздрібні продавці автозапчастин, які постачають комплектуючі на вторинний ринок Європи та світу.

Компанія Lesjöfors заснована в 1952 році. Заводи компанії знаходяться в Швеції, Фінляндії, Данії, Великій Британії, Латвії, і торгові представництва – у багатьох країнах світу. Lesjöfors – один з лідерів по виробництву всіх типів пружин для автомобілів та промисловості.

Продукція постачається у понад 50 країн світу і відома під торговими марками LESJOFORS, KME, KILEN, ROC. Спіральні навивні пружини постачаються для більшості європейських та японських автомобілів, а також на конвеєри Volvo і Saab, що саме по собі свідчить про високу якість та надійність деталей.

Кожний етап виробництва супроводжується тестуванням продукції – всі запчастини Lesjöfors відповідають стандартам якості ISO 9000 та ISO 9002. Виробник надає три роки гарантії на свої запчастини. Якість пружин обумовлена особливостями виробництва. Для їх виготовлення використовується загартована високоякісна сталь виробництва Японії. У виробництві застосовується революційний спосіб холодної навивки. Це дозволяє випускати пружини різноманітної форми, компактні та легкі. На завершення пружини піддаються спеціальному дробоструменевому зміцненню, в наслідок чого термін експлуатації пружин значно збільшується. За допомогою технології зпікання пружини вкриваються епоксидним порошковим лаком на сучасному устаткуванні. Це дозволяє досягнути особливої стійкості до механічного впливу і негативного впливу агресивного зовнішнього середовища, корозії, впливу пилу та бруду, а також постійних перепадів температури.

Сьогодні компанія Lesjöfors – найбільший виробник пружин у Скандинавії. Асортимент компанії включає гвинтові пружини для легкових автомобілів, листові ресори для вантажних малотоннажних автомобілів і позашляховиків, занижені пружини для тюнінгу, амортизатори капоту та багажника. Всього в асортиментів понад 9000 найменувань пружин (близько двох тисяч з них призначені для автомобілів, а решта використовуються в інших галузях промисловості).

Аналоги LESJOFORS 4066721
Цена:
от 1376 грн
Срок поставки:
1 день

Вес [кг]: 2,71

Длина [мм]: 478

Наружный диаметр [мм]: 161

Параметр: AC

Сторона установки: передний мост

Толщина 1 [мм]: 12,75

Форма пружины: винтовая пружина

Ходовая часть: для автомобилей со стандартной ходовой частью

Цена:
от 1468 грн
Срок поставки:
1 день

Вес [кг]: 2,62

Длина [мм]: 482

Наружный диаметр [мм]: 163

Параметр: AC

Сторона установки: передний мост

Толщина 1 [мм]: 12,5

Форма пружины: винтовая пружина

Цена:
от 1533 грн
Срок поставки:
1 день

Вес [кг]: 2,7

Длина [мм]: 489

Наружный диаметр [мм]: 161

Сторона установки: передний мост

Толщина [мм]: 12,75

Форма пружины: Пружина с постоянным диаметром