+38 063 504 65 72
Україна м. Львів, вул. Шевченка, 315 Б
Запит по VIN
Корзина 0
Главная Прокладка, корпус маслянного фильтра ELRING 504.530

Прокладка, корпус маслянного фильтра ELRING 504.530

Выберите марку
Выберите модель
Год выпуска
Двигатель
Модификацию
t=elring-504530
Нам нужно больше информации, чтобы проверить применимость запчасти к вашему автомобилю.
Лучшая цена: 384 грн
Все цены на Прокладка, корпус маслянного фильтра ELRING 504.530
Наличие Срок поставки Цена
1 1 день 384 грн
18 1 день 384 грн
3 1 день 389 грн
1 1 день 389 грн
Характеристики
Сторона установки сторона двигателя
Оригинальные номера
BMW11 42 7 537 293
Подойдет для авто
О бренде
ELRING
Страна производства:Германия
Бренд-производитель:ELRING
Артикул запчасти:504.530

ElringKlinger – провідний виробник деталей двигуна. Доказом найвищої якості продукції є постачання її на конвеєри німецьких автомобільних гігантів.

Будучи єдиним незалежним виробником прокладок світового масштабу, компанія постачає продукцію майже всім виробникам автомобілів Європи, Північної та Південної Америки, а також багатьом азіатським автомобільним компаніям.

Компанія Elring була заснована в 1879 році. Зараз концерн ElringKlinger володіє 49 підприємствами в 21 країні світу.

Продукція торгової марки Elring постачається на найбільші автомобільні виробництва і на ринок автозапчастин. Асортимент запчастин покриває легкові та вантажні автомобілі різноманітних виробників.

Elring постійно оновлює і розширяє асортимент запчастин, виходячи з мінливих потреб ринку. Серед останніх досягнень та інноваційних розробок компанії ElringKlinger слід виділити нове покоління прокладок ГБЦ серії Metaloflex™, прокладки Metaloseal™ та теплозахисні екрани Elrotherm™ для сучасних модулів AdBlue™, які покликані зменшити шкідливі викиди, біполярні пластини та ущільнюючі системи для батарей паливних елементів.

Крім того, компанія розробляє свою продукцію, керуючись принципом зменшення розходу палива. Широкий асортимент акустичних і теплових екрануючих систем, які виробляє компанія, поставив її на друге місце в світі в цьому сегменті ринку. Продукція Elring характеризується підвищеною теплоізоляцією, що дозволяє використовувати її для ізоляції особливо чутливих до температури компонентів автомобілів.

Продукція компанії ElringKlinger постачається практично на всі легкові та вантажні автомобілі Audi, BMW, Citroën, Chevrolet, Hyundai, Chrysler, Opel, Daewoo, Mitsubishi, Subaru, Renault, Porsche, Toyota, Volvo та багато інших.

Аналоги ELRING 504.530
Цена:
от 170 грн
Срок поставки:
2 дня